Sayfalar

15 Aralık 2014 Pazartesi

indim havuz başına bir tip çıktı karşıma

Bu bir flört blogu değil asla da olmayacak. Ama bak bazen dellendiriyorlar insanı yazdırtıyorlar zorla resmen. Ayol sanki biri beynime silah dayadı. Eh çok da uzak degil vesselâm.

Efendim malum senelerdir bir avm nin icinde bir markanın bir spor salonuna gidiyorum çok da memnunum.  Dum! Bir kaç aydir eziyet oldu inşaat efendim havuzun çatlaması falan kalabalık auuuwww falan uludum! Beni de kirmadilar sağ olsunlar şimdi aynı zincirin başka bir semtteki şubesine de gidiyorum özel bir offer falan. Mersi. Öbür taraf sessiz sakin ve muhteşem bir havuzu var havuza bayılıyorum havuz harika. O havuzdan çıkmak istemediğim icin kilometrelerce yüzüyorum. Omuzlarımdan alev çıkıyor ama değiyor. Bu başka postun konuus. Bugün mevzu benim orada newbea olmam ve her newbea gibi önce ilk çakal sürüsü saldırısına maruz kalmam. E normal bunun devamı da olacak evet. Bildigin nat geo anlari yaşıyorum.  Eğlenceli bi yandan da bi yere kadar. Uzun boylu değil.  Şimdi Seçme mizansenler...


Efendim case one: mekan havuz (ay cok tatlı orası yaaaa). Sorum şu arkadaşım kafamda bone var keloğlanvari bir taddayım. E gözlükleri saymıyorum bile böyle bi acayip. Siyah yüzücü mayosu da (mor olan olsa anlarım bak o güzel ama siyah olan bilemedim) tek derdim duvara elimi sürüp geri dönmek, derde bak.  Tek dikkat ettiğim sey nabzım e haliyle gözüm polarımda. Kulvarı paylaştığım amca Çıkmış çok mesudum kac kere toslaşicaktık az daha. Sen nerden çıkıp geldin off be ya hu. Hadi geldin o zaman adabinla edebinle yüz. Zaten havuzun yarısı kulağıma kaçmış duymuyorum. 45 dakikadır sudayım buruş buruş olmuşum.  Ne muhabbeti açmaya çalışıyorsun.... yüzümü bile göremedin arkadaşım sadece yeni olduğumu tahmin ettin geldin bak biz de bir gözlem yapabiliyoruz. Haydi çaaaavvvvv sanaaaa

Esneme alanı: buradaki hareketlerin hastasıyım.  Bak cardio kuvvet allah ne verdiyse çalışmışım. Son 4 atp kalmış vücutta onun 2siyle esneyip 2 siyle duş alıcam. Ben şu anda zaten senin dediğini algılamıyorum ki. Ha kazara ok dediysem onu da hatırlamıyorum.  Bir de Bacağım ozumun arkasında ya da ben splite gelmisim falan o halde nasıl bir sey anlamam bekleniyor benden. Isteyerek he demedim kayıtlara geçir. O yüzden saunada duşta 100 saat geçirip yan yan kaçarak çıkıyorum kapıdan yakalanmadan Allahtan hızlı koşarım.
Konuşşşma benlleeeee konuuuuşşşmmaaaaa

Koşu bandı: kirooooooo pardon ama kıroooooo. Yani ben orda intervaldeyim. 45 dakika sürecek o iş 3 dakika 11 1 dakika 9 mis gibi interval yapıyorum.  Ter akmıs nabiz 160 üstü sen bana ne diyor olabilirsin ki? Vallahi duymuyorum ya hu!!!

Ağırlık alanı: hastasıyım bu tiplerin. Kızım ya ben düzelticek beni öyle muhabbet etmeye başliicak aklı sıra.  Sen beni duzletaaaarrggggghhhhhh bak şimdi.  Bi de bunların centiilmeeen modeli var bana diyo ki yardim ediyim barı alirken agir gelir. E tamam yardım et de ben bunla 45 tane deadlift yapıcam o zaman da taşiyacak mısın?  Kıyamam gene kibar ablasi yazık.

Yaşamayan var mı bunu? 

Ders esnasında: hadi girdin kuvvet dersine yandaki dambıl ister bar ağırlığı ister pair up yapılınca sana gelmeye çalışır.  Bu tiplerin en sevdiğim özelliği arada sana su getirir bi de ders bitiminde eşyaları toplarken yaranmak icin seninkileri de toplar ay şekerler be ahaha stüdyodan hızlı hızlı hızzlı kaç sonra konuşmaya başlıyorlar çünkü ay çekemem....

Yogacılar: bunlara girmiycem. Ben rahatlamaya yogaya gidiyorum bunlar asabımı bozuyor. Blok vermeye çalışanından tut da nasıl yapıyorduk bu pozu'ya kadar uzun bis skala var seç seç beğen. Bana ne soruyorsun hemşerim! Bak orda hoca var sertifikalı deneyimli falan sus benle konuşma.

Bu ilk dalgayı newbea olarak sağ salim atlattın mı seni daha zorlu sınavlar bekliyor. Ilk başladığımda olmamıştı boyle bir sey 74 kiloydum be pilates topu gibi neden olsun zorlu sınav şimdi. Vücut tamam sinirleri kuvvetlendiriyoruz.


Sevgiyle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder