Sayfalar

5 Şubat 2015 Perşembe

Yanmış beyin dumanı

Artık motivasyon mu dersin fitness yazısı mı dersin ne dersin bilmiyorum. Şu anda beyin devrelerim yandı. Bu kız futbol yazıyor (www.golkralicesi.com) bu kız fitness yazıyor yapıyor yaşıyor, bir de çalışıyor. Sosyal hayatımdan bahsetmiyorum bi de o var. Şu an uzuuun toplantılardan çıktım. Çok uzun süren toplantılardan. şehre 50 kilometre olan ofisimden çıkıp eve gitmeme daha 1 saat var. Yapılması gereken organizasyonlar, yazılması gereken raporlar ve saire ve saire var. Sanki baçımın içinde iki tane yastık var, basınç yastığı beynime (ki şu an kendisi denizanası taklidi yapıyor) basınç uygulayıp beeeezz beeez hayattan beeeez diye bağırıyor.

Benim beklediğim tek şey ne? Çıkıp (hallaahııaam noolur trafik olmasın) gym'e atmak kendimi. Normal bir insan eve gidip uyur. Ya da uyuma numarası yapıp film dizi maç izler candy crush oynar falan. Hayır dostum hayır bunlar bize göre değil. Sen ve ben şampiyon, böyle yapmayız. Çünkü biz seninle bundan çooook daha fazlasıyız.

Bugün planm cardio üzerine bacak çalışmak. Yarın akşam beni yoga gecem hayat dursun asanalar aksın. Ama bugün kalça bacak arka kol çalıştırılacak ve tabi ki karın. Açılışı cardio ile yapıyoruz. İsteyen koşar isteyen ip atlar 500 burpees yapar ben oryantale atıyorum kendimi. Önce beynim boşalsın. Sonra bacak kalça. Antrenörümden aldığım uyarı: Eğer çıktığında bacakların pelte gibi olmamışsa sen o idmanın hakkını vermrmişsin demektir. O kalça hissedilmeyecek bu akşam. O bacaklar tutmayacak.

Ağır bir idmanım ve 1 ayım var. Ben yeni yaşıma yeni popo ile gireceğim kendime hediyem bu :) Haftada 2. Noo babe paylaşmam programımı neden mi çünkü o bana özel git kendine öel olanı hocana yazdır. Ördek gibi dolaşma gym'de bilinçli çalış öğren sor merak et.

Yeni kapanış cardiom merdiven. geçen gün 100 kat çıkmışım 20 dakikada evet az ama ben de acemiyim. Acemi merdiven şöförü. Merdiven tuhaf bir şey. O esnada şunu düşündüm, asansör, poşet taşıma ve saireden bezen insanlar bu ağır çalışmaları yapmayıp sonra benim lokmalarımı sayıyorlar. hep söylüyorum öyle olmuyor işte çok kan gözyaşı ter var. Yemin ediyorum o merdiveni çıkarken omuzlrımdan ter aktı. Insanın omzu erler mi y. Öyle bir şey işte. Üst baldırlar yan baldırlar glutelar eşek gibi çalışıyor. Bi de yan yan çıkıyosun ya allah allah nidalarıyla tırmandım. Merdivendne hep uzak durmuşum nedense. Bir daha olmaz söz. Merdiven çık. 100 kat nedir ya nereye tırmandım bugün hedefim onun da züeri hızı biraz daha arttırıp. İnsnaın hedefleri yoksa neden yaşar ki burda. Dünya dönüyo sen dönüyosun ama bi hedef koy boş boş dönme işte.

Dedim benim beynim yandı. Ben rapor yazmaya gidiyorum. Yarın bacak antrenmanımı okuyacaksın. Nasıl yütrüyemediğimi nasıl canımın yandığını. 1 ay sonra wauuww diyeceksin. yazın ise sen pareo gerisinde hicabınla otururken ben kumlarda koşuyor olacağım.

Kal sağlıcakla
Sevgiyle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder