Sayfalar

12 Şubat 2015 Perşembe

Türbe değil tekke değil

Motivasyon haftası gün 3. Sağlıklı beslendik, etrafımızı temizledik. Bugün de düzenli disiplinli olmayı öğreneiyoruz. yani sen öğreniyorsun ben zaten Alman panzeri gibiyim konu disiplin falan olunca. Ama sen de bir günde öğrenemeyeceksin. Allah seni ıslah etsin.

En çok duyduklarım. Ay yorgunum. So what! kaldır o popoyu ve spor salonuna mı gidicen sahile ormana mı gidicen. Eve gidip dizi izleme, dandik muhabbetler eşliğinde lup lup yeme içme ne olacak. Hem insana enerji geliyor. Ayrı bir havaya giriyor.

Benim sosyal hayatım var her gün gidemem. Senin sosyal hayatını tebrik ederim. Göbeğinin, sarkan kollarının, tık nefesliğinin, pide gibi yayılmış yumuşak kalçanın (ki tuhaf tuhaf sallanıyor), kat kat selülitlerinin, cansız cildinin, parlamayan gözlerinin, yüksek kanser ve kalp hastalıkları riskinin ve diğerlerinin de ayrı arı mı sosyal hayatı var yoksa hep beraber mi takılyorsunuz? Sosyal hayat dediğin de orda dedikodu burda dedikodu. Sanki creme de la creme insanlarla entellektüel alışveriş yapıyor zilliye bak.

Ben üşeniyorum. Haaa orda dur. Hayatını böyle devam ettirmeye kararlı mısın? Yukarıdaki zilliye de söyledim (aynı zilli de olabilirsiniz çok emin olamıyorum) hayatını bu şekilde mi geçireceksin? Yüksek kalp damar hastalığı riski ile. Toksinlerini atmadan, bedeninin hakkını vermeden. Hayatını he aynı noktada bu kabuller ile geçireceksen, o zaman dünkü yazıya dön ve oradaki insanlardan biri eğer şimdi değilsen bile bür süre içinde olacağını gör. Böööööğğğğ kışt o zaman hayatımdan kış kış cinler kış kış yallah cinler yallah cin çık cin çık cin çık.

Ay spor salonuna üye oldum ama 3 kere gittim bir yılda haahhaah.... Salak mısın? Hayır hakikaten salak mısın? Burdan yazmamda sorun yok yüzlerine de söylüyorum zaten. Vallahi yaa salak mısın?

Orda tek başıma ne yapıcam? Pardon da kaç kişi gerekiyor leg press yapmak için. Spor salonları çiftleşme odası değildir. Esra Erol ile izdivaç da değildir. Hammer curl yapmak için 1 kişi gerek o da sen. Sen yoksan kimse yok. Sosyalleşme ihityacını da orada karşılayan insanar mevcut o da zamanla oluyor. Benim şu an çevremin büyük çoğunluğu gym tatlişkolarım. Dışarıdan da insanlarım var ama sporcu herkes. Bizim salonda diilse diğer şubede...

Bu bir hayat şekli. Bu zaman ayrıdığın bir şey değil. Rutinin, kalan şeylere zaman ayır. Arabanı tamire o first date'e yeni restoranı denemeye tatile bilmem neye vakit ayır. Sporundan arta kalan zamanda kapiş?

Demem o ki, şekerim kendini kaldırıp aksiyon almadığın ve bunu sürekli kılmadığın zaman senden bir cacık olmaz. Ancak üzerine döker light yoğurdu öyle sersem sepelek bakarsın. Ağır mı oldu? Tartıya çık da gör ağır ne hafif ne. Bana sinir oldun mu? Hadi o zaman göster bana günümü. O kendini ne sanıyor be ben tutarlı disiplinli bir insanım de bunu kendine kanıtla. beni boşver benim ruhum duymayacak :D

Sevgiyle

3 yorum:

  1. Şu anda uyguladığınız egzersiz programı hakkında bir yazı paylaşabilir misiniz? Motivasyonunuz süper, aynen devam! Sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. Selin merhaba, yorumları geç gördüm :) sorry sorry :) şu an bir gün kalça bacak bir gün sırt omuz göğüs çalışıyorum haftada min 45k olacak şekilde koşmaya savaşıp en az iki gün de yogaya zaman ayırmayı deniyorum :) en kısa zamanda bununla ilgili bir yazı paylaşmaya gayret edeceğim :) sevigler

    YanıtlaSil